Wasparfum, de heerlijkste geuren voor jouw was!

Wasparfum : de geur van vakantie in je kleerkast!

Wasparfum is simpel gezegd parfum voor bij je was. Het geeft een boost aan je wasgoed en een langdurige geur. Ik gebruik zelf al jaren wasparfums, deze wastrend komt vanuit Italië en is razend populair. 

Wasparfum geeft een langdurige, luxueuze 'geurboost'. 

Le essenze di Elda en Il bucato di Adel brengen wasparfum vanuit Italië naar België en wij zijn één van de verkooppunten met een ruim aanbod : als je een geur zou missen bij ons, laat het weten, dan gaan we op zoek!

Il bucato di Adele wasparfums zijn getest op kobalt, nikkel en chroom. De flessen zijn uitgerust met een kindveilige dop.

Wasparfum geeft in tegenstelling tot wasverzachter geen vette laag op de kleding en maakt de kleding niet vaal. Het bevat ook geen parabenen.

Hoe gebruik je het? Doe mimimaal 5ml (per volle wastrommel) in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. Te gebruiken met of zonder wasverzachter. Ik gebruik zelf al jaren geen wasverzachter meer omdat het een laagje achterlaat op je was.

Wasparfum is zeer zuinig in gebruik. Bij juist gebruik kan het tot wel 100 wasbeurten mee.

Is je favoriet niet op voorraad?  Stuur een berichtje: wij bestellen wekelijks nieuwe voorraad en houden rekening met jouw keuze!

Van Loon by Isa : wij hebben de heerlijkste geuren voor jouw was! Verwen jezelf!